In de salon werken wij met het Italiaanse merk Osaíne Sea Care

Osaine is ontstaan na intensieve studies over de dermatologische en cosmetische effecten van zeewier en algen. Actieve ingrediënten van bepaalde soorten zeewier hebben karakteristieke overeenkomsten met de stoffen die aanwezig zijn in de huid. Effectiviteit testen hebben laten zien dat het gebruik van zeewier en algen in huidverzorgingsproducten met zekerheid de stofwisseling van de huid verbetert. Met als resultaat een jongere en gezonde uitstraling!

De bijzondere eigenschappen van algen en zeewier zijn in 5 verschillende productlijnen verwerkt. Iedere lijn is op unieke wijze samengesteld en geschikt voor een specifiek huidtype.

Blauwe lijn : Droge huid
Ontwikkeld voor alle huidtypes die extra verzorging nodig hebben. Hydrateert de huid, remt het verouderingsproces af, beschermt tegen de agressies van buitenaf en tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Kalmeert een stressvolle huid.

Violette lijn : Rijpere huid
Productgroep speciaal ontwikkeld om een oplossing te geven aan een gevoelige huid en huidtypes die elasticiteit, hydratatie en zachtheid hebben verloren veroorzaakt door huidveroudering, weersinvloeden, stress, extreme lichamelijke inspanning en drastisch diëten.

Gele lijn : Normaal en gecombineerde huid
De gecombineerde huid vertoont meestal twee gebieden met verschillende kenmerken. De t-zone is vaak vettig omdat er meer talgklieren zijn. Het toont een lichtglanzende verschijning met uitgezette poriën. De wangen neigen naar droogte en hebben een gevoel van strakheid. De normale en gecombineerde huid laten nog geen bijzondere onevenwichtigheid zien maar vergen wel essentiële behandeling: balanceren en hydrateren.

Groene lijn : Vette/glimmende huid
Bovenmatige vetafscheiding blijft op de huidoppervlakte liggen, verhindert normale afschilfering en veroorzaakt een ophoping van dode cellen. Hierdoor wordt de opperhuid dikker en produceert zwarte mee-eters en vlekken. Door bacteriën en vetzuren bestaat ook een kans op ontstekingen. Deze lijn reguleert de talgafscheiding, absorbeert bovenmatige vetafscheiding, remt bacteriële ontwikkeling en vermijdt de vorming van vetzuren.

Passé partoutlijn : Voor alle huidtype
Productgroep ontwikkeld voor alle huidtypes. Is bedoeld om individuele oplossingen te creëren voor specifieke huidproblemen zoals o.a. couperose en pigmentvlekken en kan gecombineerd worden met de producten van de specifieke lijnen.